Δανάη Μπάρκα: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το φινάλε – Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν όλοι τη Δέσποινα Καμπούρη

Δανάη Μπάρκα

Δείτε όλα όσα είπαν οι συντελεστές στο φινάλε της εκπομπής.

Μέσα σε βαθύ κλίμα συγκίνησης η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έριξε πριν από λίγο αυλαία για τη φετινή σεζόν. Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, αλλά και τη… Δέσποινα Καμπούρη, που έχει πάρει την απόφασή της να αποχωρήσει.

Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συγκινημένοι στο πλατό, ο Άρης Καβατζίκης και η Δέσποινα Καμπούρη δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ στο φινάλε η Δανάη Μπάρκα ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

«Ήταν τρία από τα καλύτερα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση για μένα. Μου έδωσαν και τα κλειδιά του καμαρινιού και μου είπαν ότι με θέλουν και του χρόνου στο Mega. Οπότε, τα κρατάω και δίνω ραντεβού στο Mega», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Ο Γιώργος Κρικοριάν είπε: «Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι εύκολοι. Όταν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της παρέας φεύγει, δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε και πάρα πολύ χαμογελαστοί.

«Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς και μόνο που βλέπω τόσο κόσμο πίσω από τις κάμερες, νιώθω μια φόρτιση. Αυτά τα τρία χρόνια στο Πάμε Δανάη ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς σε όλη μου την πορεία. Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και τις δυσάρεστες που μας ένωσαν. Σε μια δύσκολη περίοδο, εδώ υπήρχε μια πόρτα…», είπε η Δέσποινα Καμπούρη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει από τη συγκίνηση.

«Εγώ δεν μπορώ», είπε συγκινημένος ο Άρης Καβατζίκης, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους πάντες.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αυτό που ζήσαμε εδώ 4 χρόνια ήταν από τις πιο ωραίες μου στιγμές. Πριν από 4 χρόνια, εκείνο το καλοκαίρι, είχα δεχτεί ένα τηλέφωνο από ένα τρελό κορίτσι… Εγώ ήμουν κάπως περίεργα εκείνη την περίοδο… Σε ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το ταξίδι, ξεκλείδωσες πλευρές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι είχα. Είσαι σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Σας αγαπώ και σε αγαπώ πολύ και δεν θα χωρίσουμε».

Η Δανάη Μπάρκα στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστα και πίσω από τις κάμερες και είπε: «Δεν αποχαιρετιόμαστε, αλλά είναι ωραίο να ακούγονται κι αυτά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δεν προσπάθησαν στιγμή να κάνουν έκπτωση στο όνειρο που μαζευτήκαμε εδώ να δείξουμε… Κι εμείς τον Σεπτέμβρη, εδώ στο Mega και… όπου αλλού, θα ακολουθούμε πάντα».