Δανάη Μπάρκα: «Είναι πρόκληση να δούμε αν μπορούμε να διατηρήσουμε ότι καθιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη»

Δανάη Μπάρκα

"Η μεσημεριανή είναι η ζώνη που η Ελένη καθιέρωσε, δεν αμφισβητείται αυτό ούτε πρόκειται να αμφισβητηθεί" εξηγεί η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της μεσημβρινής πια ζώνης του σταθμού αναφέρθηκε τόσο στην αλλαγή ζώνης όσο και στην προκάτοχο της, Ελένη Μενεγάκη.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ωραία η αλλαγή στην μεσημεριανή ζώνη, μια νέα πίστα, «πάμε να δούμε τι είναι αυτό και ποιοι άνθρωποι είναι τότε στο σπίτι». Φυσικά με τα άγχη και τις αγωνίες του ότι αυτό το πεδίο δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ξανακάνει».

«Όπως και το πρωινό δεν το είχα ξανακάνει αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια Οπότε τώρα, που είναι και η αρχή μας, είμαστε ακόμα που προσπαθούμε να δούμε τι πάει, πως πάει, τι θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε σχέση με αυτά που θέλουν να δούνε.

«Δεν μου δημιουργεί βάρος που πήγα στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι δυνατόν να συγκριθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος; Είναι η ζώνη που η Ελένη καθιέρωσε, δεν αμφισβητείται αυτό ούτε πρόκειται να αμφισβητηθεί. Αυτό όμως ίσως είναι και μια ακόμη πρόκληση για να δούμε τι όντως μπορούμε να κρατήσουμε από όλο αυτό που η Ελένη καθιέρωσε και σε αυτή τη ζώνη» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Μπάρκα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.

«Δηλαδή η χαρά, όλα αυτά που τόσα χρόνια βλέπαμε και έδειχνε ο κόσμος ότι έχει ανάγκη να περνάει ωραία από το σπίτι. Ίσως είναι μια πρόκληση να δούμε αν μπορούμε να το διατηρήσουμε και να το ταξιδέψουμε κι άλλο».