Δανάη Λουκάκη: Η αποκάλυψη για τα τελευταία δύσκολα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Δανάη Λουκάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Δανάη Λουκάκη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα η Δανάη Λουκάκη. Η ηθοποιός μίλησε και για τις δύσκολες τελευταίες σκηνές στις Άγριες Μέλισσες, που μάθαινε πως ο γιος της, ο Θανασάκης, σκοτώθηκε. Όπως αποκάλυψε η ίδια, άκουγε μοιρολόγια πριν πάει στο γύρισμα, προκειμένου να είναι έτοιμη και… συγκινημένη!

«Στις Άγριες Μέλισσες είχα ζήσει δύσκολα γυρίσματα. Όταν έπρεπε να θρηνήσω το παιδί μου, στο τέλος του τρίτου κύκλου, εγώ περνούσα πάρα πολύ δύσκολα. Η ενέργεια με την οποία έπρεπε να τροφοδοτήσω το ρόλο και τις σκηνές… Εγώ δεν είμαι ούτε μάνα, ούτε, δόξα τω Θεώ, έχω χάσει παιδί…

Έχω χάσει συγγενή μου λατρεμένο, αλλά δεν έχω χάσει παιδί, δεν μπορώ να θρηνήσω έτσι. Εγώ δεν έχω αυτό που λέμε “να μπω στο ρόλο”, ωστόσο, έρχονται κάποιες στιγμές, όπου το γύρισμα απαιτεί μια άλλη σοβαρότητα και μια άλλη προετοιμασία», είπε αρχικά η Δανάη Λουκάκη.

Η Δανάη Λουκάκη είπε στη συνέχεια: «Εγώ, το πρωινό πριν εκείνο το γύρισμα, που ήμασταν σε ένα νοσοκομείο και μου ανακοίνωναν ότι ο γιος μου ο Θανασάκης δεν τα έχει καταφέρει, άκουγα μοιρολόγια, ήμουν συγκινημένη πριν πάω στο γύρισμα. Στο γύρισμα δεν έχεις το χρόνο και την ετοιμότητα να σου πουν “τώρα μπες σε αυτό, συγκινήσου, τροφοδότησέ το”».