Χρύσα Σπηλιώτη: Συγκινημένες Σταυρακέλλη και Κατσανδρή – «Η απώλειά της είναι καθοριστική»

Χρύσα Σπηλιώτη

«Λέμε Καρέ της Ντάμας μετά από τόσα χρόνια, αλλά δεν είναι καρέ», λέει η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Καρέ της Ντάμας, Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Κατσανδρή, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού και εξομολογήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα, ενώ συγκινημένες αναφέρθηκαν στην αδικοχαμένη Χρύσα Σπηλιώτη.

«Λέμε ”Καρέ της ντάμας” μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν είναι καρέ, θυμάμαι πάρα πολλά γέλια από τέσσερα κορίτσια», σχολίασε η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Η Μαρία Κατσανδρή μίλησε για την απώλεια της συμπρωταγωνίστριας τους, Χρύσας Σπηλιώτη: «Μας βλέπετε να “κολλάμε” γιατί η απώλεια της Χρύσας είναι καθοριστική για το “Καρέ της ντάμας”. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θάνατος αλλά μας λείπουν οι παρουσίες περνούσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν ένα πανήγυρι».

Για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά του MEGA ανέφερε η Μαίρη Σταυρακέλλη: «Δεν μπορώ πλέον να δω το «Καρέ της ντάμας» αλλά η επιτυχία του νομίζω οφείλεται ότι ήμασταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος. Είχαμε κάνει ένα γύρισμα “θρίλερ” σε ένα σπίτι και θυμάμαι πόσο είχαμε τρομάξει όλες. Είχε τεράστια τηλεθέαση περίπου 32% με 38% κάτι τρελά νούμερα».

«Όταν ξεκίνησε το κανάλι μας είχε για έξι μήνες, έλεγαν ότι το ”Καρέ της ντάμας” δεν θα πάει και πήγε δυο χρόνια», λέει η Μαρία Κατσανδρή.

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που έφερε στην ζωή τους η επιτυχία της σειράς η Μαίρη Σταυρακέλλη περιέγραψε όσα έζησε σε ένα ταξίδι με τον σύζυγό της στο Μπαλί: «Λέγαμε τι ωραία εδώ δεν θα μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά ακούω κάποιον να μου λέει ”Κατερίνα τι έγινε που είναι ο άντρας σου;”». Η Μαρία Κατσανδρη μοιράστηκε κι ένα δικό της περιστατικό λέγοντας «ήταν τόση η αναγωρισιμότητα που ήμουν στο Λονδίνο και ήρθε κάποιος και με φώναξε ”Αλίκη”».

Ένα γύρισμα που έχει εντυπωθεί στην Μαίρη Σταυρακέλλη και το μοιράστηκε ήταν: «Το τρομερό που θυμάμαι είναι ότι στα γυρίσματα του «Καρέ της ντάμας» έγινε ο μεγάλος σεισμός του ‘99 και ανοιγόκλειναν τα ντουλάπια».

Η Μαρία Κατσανδρή αναφέρθηκε και στον Αίαντα Μανθόπουλο που συμμετείχε στη σειρά και δυστυχώς έχει φύγει από την ζωή: «Ο Αίας ήταν πάντα θορυβώδης έκανε συνέχεια πλάκα, εξαιρετικό παιδί».