Zappit

Χρύσα Ρώπα για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα: «Το έκανα επειδή έμεινα έγκυος»

"Το έκανα για να μην μείνει ανύπαντρος ο άνθρωπός μου" δήλωσε η Χρύσα Ρώπα.

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για το πόσο απεχθάνεται το ψέμα και για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα.

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν λέω πια ψέματα στον εαυτό μου. Η σχέση μου με το ψέμα είναι η χειρότερη. Δεν είναι καλό πράγματα το ψέμα, ούτε να το λες ούτε να στο λένε. Το βίωσα σε πολύ μικρή ηλικία και έκτοτε το ξανά βίωσα. Αναφέρομαι στην υιοθεσία μου που έγινε σε ηλικία 12 ετών. Αναρωτήθηκα τι δεν κάνω καλά και δεν μπορώ να προστατευτώ από το ψέμα αλλά ακόμα ψάχνω την απάντηση» είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Η λέξη “μαμά”, μου φέρνει στο μυαλό εμένα. Δεν είχα μαμά, οπότε αυτή η λέξη μου φέρνει στο μυαλό μόνο εμένα. Με θεωρώ πολύ δυνατό άνθρωπο. Στάθηκα στα πόδια μου οικονομικά στην τρίτη λυκείου, πούλαγα βιβλία» δήλωσε η Χρύσα Ρώπα

«Έχω κάνει μόνο έναν γάμο στη ζωή μου, δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ, το έκανα επειδή έμεινα έγκυος. Το έκανα για να μην μείνει ανύπαντρος ο άνθρωπός μου. Υπήρξα πολλά χρόνια παντρεμένη με έναν δημοσιογράφο, με μια εξουσία, πράγμα που δεν είχα καταλάβει εγώ και τότε χτυπούσαν εμένα» κατέληξε η Χρύσα Ρώπα για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα.