Zappit

Χρήστος Ζαμπούνης και Ανδρέας Μικρούτσικος σε απολαυστικό διάλογο: «Το Buongiorno ποιος το σκέφτηκε;» – «Ο Μουσολίνι»

"Μετεξεταστέος από την πρώτη εκπομπή;".

Καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno ήταν το πρωινό της Πέμπτης (26/9) ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας κλήθηκε να μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, που θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο. Ωστόσο, ο απολαυστικός του διάλογος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του MEGA ήταν που έκλεψε τελικά την παράσταση.

«Καλή επιτυχία στην εκπομπή σας! Πολύ ωραίο όνομα το Buongiorno, ποιος το διάλεξε;», ρώτησε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Ο Μουσολίνι! Ποιος το διάλεξε; Τώρα κάνουμε εισαγωγή στις «καλημέρες». Χαίρομαι που το βασιλικό σου αίμα ρέει δίπλα σε ένα αστικό λαϊκό αίμα», του απάντησε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αφού αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες γύρω από τη γαμήλια τελετή της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, οι δύο άντρες επιδόθηκαν σε ένα επικό πινγκ-πονγκ από χιουμοριστικές και σκωπτικές ατάκες, ενώ δεν έλειψε και το… τεστ ιστορίας που έβαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Χρήστο Ζαμπούνη.

«Τον έβγαλαν από βασιλιά και έγινε κάποιος από αυτούς αντιβασιλέας. Δεν έγινε δημοψήφισμα επί του πολιτεύματος», παρατήρησε ο παρουσιαστής.

«Έγινε και ήταν γύρω στο 70%!», απάντησε ο Χρήστος Ζαμπούνης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Μετεξεταστέος από την πρώτη εκπομπή; Του προτάθηκε να γίνει αντιβασιλεύς και δεν το δέχθηκε».

«Σου αρέσει ο Καβάφης, έτσι δεν είναι; Σε ένα από τα ποιήματά του κλείνει λέγοντας: τι κούφια λόγια ήσανε αυτές οι βασιλείες. Θα το βάλω ως τίτλο για σήμερα, το απέδειξε η ιστορία. Με τον Χρήστο έχουμε πάντα τέτοιους δημιουργικούς διαλόγους», σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κλείνοντας το πινγκ-πονγκ με τον γνωστό συγγραφέα.