Χρήστος Φερεντίνος: «Αν δεν ζεις το τηλεπαιχνίδι, δεν έχει ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές»

Χρήστος Φερεντίνος

"Στο Still Standing ανυπομονώ να μείνω όρθιος γιατί παντού έχει τρύπες στο πλατό" αποκαλύπτει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, το μεσημέρι της Τρίτης, στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε στο επερχόμενο Stil Standing που θα παρουσιάζει από την Δευτέρα και καθημερινά στην απογευματινή ζώνη.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Φερεντίνος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το Still Standing είναι μια νέα πρόκληση, μια νέα φάση, όλα νέα. Γιατί είναι ένα καινούργιο βήμα και σαν καινούργιο έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχει και την αγωνία του αλλά έχει αυτή τη δημιουργική φάση που είναι σούπερ. Να κουμπώσουμε όλοι μαζί, να κουρδιστούμε, να μάθουμε τα βήματα μας και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον».

«Ανυπομονώ κατ’ αρχήν να μείνω όρθιος! Να μην πέσω μέσα γιατί… παντού έχει τρύπες στο πλατό όπως θα δουν οι τηλεθεατές μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι. Είναι πολύ ωραίο, πολύ γρήγορο, μ’ αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να αρέσει και στους τηλεθεατές».

«Κάθε φορά, αν δεν ζεις σαν παρουσιαστής το παιχνίδι, δεν έχει ενδιαφέρον ούτε για μένα ούτε για τους τηλεθεατές. Δεν μπορείς να είσαι διεκπεραιωτής. Νομίζω ότι θα έχει πολύ αγωνία αλλά θα έχει και γέλιο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χρήστος Φερεντίνος στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.