Χριστίνα Μηλιού: «Στα 14 έχασα τον πατέρα μου, το συνειδητοποίησα ειδικά όταν έγινα τραγουδίστρια»

"Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μαγαζί που ο μπαμπάς μου ήταν μαέστρος" περιέγραψε η Χριστίνα Μηλιού στην κάμερα του Happy Day.
Η Χριστίνα Μηλιού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της και την δύσκολη διαχείριση σε αυτόν από εκείνη και την μητέρα της.
Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μηλιού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν έχασα τον πατέρα μου, σε ηλικία 14 ετών, ήταν πολύ δύσκολο και ήταν πολύ ξαφνικό. Δεν το κατάλαβα όμως εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν τέτοια η ηλικία που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις καλά. Το συνειδητοποίησα λίγο αργότερα, τέσσερα πέντε χρόνια μετά, που είχα ενηλικιωθεί και ειδικά όταν έγινα τραγουδίστρια».
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μαγαζί που ο μπαμπάς μου ήταν μαέστρος. Που εγώ σαν παιδάκι κοιμόμουν εκεί και με έπαιρνε στις πρόβες».
«Μετά τον θάνατο του πατέρα μου υπήρξαν δυσκολίες. Εγώ, ας πούμε, δούλευα από τα 14 μου. Έχω κάνει άπειρες δουλειές και η μητέρα μου έμεινε μόνη της με δυο παιδιά οπότε έπρεπε να επιβιώσουμε» πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Μηλιού στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.