Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είμαστε συνεργάτες στην ίδια εκπομπή… αυτό»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

«Εγώ λέω την αλήθεια που πιστεύω και ο καθένας τη δική του. Όταν αυτές οι αλήθειες δεν είναι ίδιες, υπάρχει μία διαφωνία».

Τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε ο Alpha για τους εργαζόμενους του σταθμού, όπου ρωτήθηκε για τη φετινή της συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Η τηλεοπτική χρονιά είναι δύσκολη, όπως είναι όλες, γιατί υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Είναι τελείως διαφορετικά να είσαι στη ζώνη που είμαστε εμείς και τελείως διαφορετικά να είσαι σε οποιαδήποτε άλλη ζώνη», δηλώνει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τη φετινή χρονιά στο Super Κατερίνα.

«Με δουλειά περνάνε οι χρονιές. Με δουλειά και με καμιά σφιχτή αγκαλιά, γιατί είμαστε όλοι πια παλιοί και είμαστε μεταξύ μας χρόνια. Έχουμε φτάσει πια σε ένα σημείο που κάποια μέλη της ομάδας απλά κοιταζόμαστε και αυτό αρκεί», τονίζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν είναι κόντρες, είναι διαφωνίες. Έχουμε ένα κακό, που όμως είναι πάρα πολύ καλό και μακάρι να το είχαν κι όλοι οι άνθρωποι: λέμε αλήθειες. Όταν λες αλήθεια, δεν συμφωνείς πάντα με όλους τους υπόλοιπους.

Εγώ λέω την αλήθεια που πιστεύω και ο καθένας τη δική του. Όταν αυτές οι αλήθειες δεν είναι ίδιες, υπάρχει μία διαφωνία. Δεν είναι κακό αυτό, παιδιά», απαντά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τις συχνές διαφωνίες που λαμβάνουν χώρα στην εκπομπή που συμμετέχει.

«Είμαστε συνεργάτες στην ίδια εκπομπή… αυτό», απαντά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε ερώτηση για τις σχέσεις της με τον Ανδρέας Μικούτσικο, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τις δηλώσεις της.