Zappit

Χάρης Σιανίδης: «Η Γωγώ Μαστροκώστα μου έμαθε τι θα πει να είσαι μαχητής στη ζωή»

"Θυμάμαι κουβαλούσα τις τσάντες του Τρύφωνα Σαμαρά και δεν με άφηνε να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί τους".

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε ο Χάρης Σιανίδης, μιλώντας για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της showbiz, την εικόνα του στα media, τα πρώτα του βήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ήμουν ένα παιδί από τη Δραπετσώνα, από μία κανονική οικογένεια, δεν υπήρχε ο πλούτος. Όταν ξεκίνησα, μοίραζα φράουλες και σαντιγί στους celebrities της εποχής. Εγώ να δεις τι bullying πέρασα τότε. Ξέρεις πόσο αυστηροί ήταν τότε ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Μάκης Τσέλιος;», δηλώνει ο Χάρης Σιανίδης.

«Πηγαίναμε τότε, θυμάμαι, στη Χαλκίδα και εγώ κουβαλούσα τις τσάντες του. Δεν με άφηνε να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, με τη Βίκυ Καγιά και όλους αυτούς. Τους περίμενα στην πόρτα», περιγράφει στην κάμερα του Alpha.

«Ήμουν character εκείνα τα χρόνια εγώ. Μετά δούλεψα σέρβις σε μαγαζιά με διάφανα παντελόνια, σακάκια με μπουτονιέρες, ήρθε και το κεντρικό δελτίο του Star. Έβγαινα ως ψώνιο αλλά υπήρχε λόγος για όλο αυτό, ένα σχέδιο. Δεν μπορούσε να υπάρξει άλλη λύση», παραδέχεται ο Χάρης Σιανίδης.

«Στις κρίσεις άγχους και πανικού ήρθε στη ζωή μου η Έρρικα Πρεζεράκου. Δεν άντεχα κι εγώ τον εαυτό μου. Η Γωγώ Μαστροκώστα, επίσης, δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μου. Μου έμαθε τι θα πει να είσαι μαχητής, τι σημαίνει να είσαι πραγματικός Survivor και να επιβιώνεις, τι σημαίνει να θέλεις να ζήσεις», εξομολογείται χαρακτηριστικά για τις γνωστές γυμνάστριες.

«Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ειλικρινά ένας άγγελος, όσο μεγάλη κι αν ακούγεται αυτή η λέξη. Ήρθε στη ζωή της για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Εγώ επί 12 χρόνια ζούσα ένα θαύμα με τη νευρολογική ασθένεια της μητέρας μου», καταλήγει επί του θέματος ο Χάρης Σιανίδης.