Χάρης Ρώμας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Λαϊκισμός, προφανώς ο ίδιος δεν έχει να προσφέρει τίποτα»

Χάρης Ρώμας

"Ο Οικονομόπουλος είναι μόνο μέχρι εκεί που σκέφτεται, η λογική του πάει μονόπαντα και μονοκόμματα".

Στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool μιλά ο Χάρης Ρώμας. Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός ξέσπασε ενάντια στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του συνεργάτη του για τους ηθοποιούς που εμπλέκονται με την πολιτική.

Ο Χάρης Ρώμας «καίει» τον Νίκο Αναδιώτη: «Δεν έχει καμιά τεράστια καριέρα, εκλέχτηκε γιατί το όνομά του αρχίζει από άλφα»

«Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που σε μια ατυχή δήλωση είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί μέσα από τον τρόπο που λειτουργεί», απαντά ο Χάρης Ρώμας.

«Τον αγαπώ, όμως πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ξοδέψει ιδρώτα», σχολιάζει ο ηθοποιός για τον συνάδελφό του χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε και για το πρόσφατο «κήρυγμα» που έβγαλε από τη σκηνή ο Νίκος Οικονομόπουλος, δηλώνοντας υπέρμαχος του τριπτύχου «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια».

«Είναι εμφανές, όλοι καταλαβαίνουμε, δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευφυής, για να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει ο καθένας, πόσο καλλιεργημένος και μορφωμένος είναι. Ο Οικονομόπουλος είναι μόνο μέχρι εκεί που σκέφτεται, η λογική του πάει μονόπαντα και μονοκόμματα. Εκτιμώ την ειλικρίνειά του αλλά δεν συμφωνώ με τις απόψεις του», τονίζει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.