Zappit

Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον»

"Κάθε φορά γίνεται θέμα ο Μάρκος και ο ίδιος το τραβάει. Καλό του κάνει, γιατί δουλεύει το θέατρό του".

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του MEGA έκανε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αποχωρώντας από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το απόγευμα της Κυριακής (20/10), μίλησε στους ρεπόρτερς για το νέο ξέσπασμα στο οποίο προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής μέσω social media κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

«Κάθε φορά γίνεται θέμα ο Μάρκος και ο ίδιος το τραβάει. Εγώ θα πω ότι για καλό του είναι, όταν γίνεται θέμα, γιατί δουλεύει το θέατρό του, που έτσι κι αλλιώς δουλεύει, και έχει καταφέρει ο άνθρωπος να έχει ένα φανατικό κοινό δικό του. Γούστο του και καπέλο του», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ευθύβολης σάτιρας. Το έχω ξαναπεί. Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και στον Μάρκο και να περάσει πολύ καλά», συνεχίζει απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ρεπόρτερ.

«Δεν έχω πλέον την πρεμούρα να παίξω στην τηλεόραση, αν και θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Πλέον δεν έχω να αποδείξω καμία καριέρα. Χαίρομαι που παίζονται ακόμα οι σειρές μου. Εγώ δεν τις βλέπω ποτέ παρά μόνο όταν τις γυρίζω για να κάνω διορθώσεις. Αλλά είναι καλό που παίζονται, γιατί πληρωνόμαστε οι δημιουργοί», επισημαίνει ο Χάρης Ρώμας κλείνοντας τις δηλώσεις του.