Zappit

Χάρης Ρώμας: «Από τις πολλές πλαστικές δεν μπορείτε ούτε να χαμογελάσετε, μου έγραψαν, «κω…γερε» και τα λοιπά»

"Γράφει ο ένας "ο Χάρης Ρώμας στην παραλία δροσερός και νεανικός" για να σχολιάσει ο άλλος "κω...γερε", "φασίστα" και τα λοιπά".

Τον Κώστα Τσουρό συνάντησε ο Χάρης Ρώμας στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια στα social media και τις αντιδράσεις που συχνά σηκώνουν πρόσωπα και αντιδράσεις.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και υπήρξε μερίδα του κόσμου που με αντιμετώπισε διαφορετικά λόγω της πολιτική. Πρώτα απ’ όλα αυξάνονται οι haters σε αυτό το σιχαμένο πράγμα που λέγεται social media. Διαβάζεις πράγματα χυδαία. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους μας, όσους είναι προβεβλημένα άτομα, εκεί αποκτάς κάτι παραπάνω όπως χαρακτηρισμούς «φασίστας» και το ένα και το άλλο χωρίς να έχεις καμία σχέση».

«Βλέπουν δηλαδή μια φωτογραφία σου με τον Γεωργιάδη, ο οποίος παρεπιπτόντως έχω πει ότι κάνει καλά τη δουλειά του και είναι δικαίωμα μου να το πω, για να βγει ο άλλος και να πει «φασίστα» και λοιπά από τις δικές του ιδεοληψίες. Απέκτησα δηλαδή και τέτοιους haters που σε μισούν. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι απέκτησα εγώ,. Το πρόβλημα είναι πως δεν επιτρέπεται να είμαστε η χώρα που έχει στα social media τις περισσότερες εκδηλώσεις μίσους από οποιαδήποτε άλλη χώρα».

«Βλέπεις αυτές τις σελίδες που γίνονται στα social media και βάζει κάποιος μια φωτογραφία υβριστική, «ο Χάρης Ρώμας στην παραλία δροσερός και νεανικός» για να γράψει ο άλλος σχόλιο «κω…γερε», «φασίστα» και τα λοιπά. Βεβαίως και έχω δεχθεί τέτοια σχόλια ή «από τις πολλές πλαστικές δεν μπορείτε ούτε να χαμογελάσετε». Το έδειχνα τώρα στα παιδιά επάνω και γελάγαμε» συμπλήρωσε ακόμα ο Χάρης Ρώμας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.