Χάρης Γιακουμάτος για τη σύντροφό του, Δώρα Γκουντούρα: «Το στάδιο έβραζε, γιούχαραν και ούρλιαζαν»

Χάρης Γιακουμάτος

"Σίγουρα κάποιοι κανόνες δεν τηρήθηκαν, είδαμε έναν διαιτητή σε πανικό. Από κάποιο σημείο και μετά, περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις".

Στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool μίλησε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, σε απευθείας σύνδεση από το Παρίσι, περιέγραψε όσα έζησε ο ίδιος στον αγώνα ξιφασκίας της συντρόφου του, Δώρας Γκουντούρα, κατά τον οποίο αποκλείστηκε από την επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Όλο το στάδιο έβραζε από Γάλλους και προσπαθούσαν να στηρίξουν την παίκτριά τους και λογικό. Από κάποιο σημείο και μετά όμως περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις, να γιουχάρουν, να ουρλιάζουν, να μην αφήνουν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Γενικά, υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση», αφηγείται ο Χάρης Γιακουμάτος.

«Σίγουρα κάποιοι κανόνες δεν τηρήθηκαν, είδαμε έναν διαιτητή να είναι σε πανικό. Από ‘κει και πέρα, για μένα το μετάλλιο της Δώρας είναι όλα όσα είπε μετά. Εκεί φαίνεται η αξία ενός ανθρώπου, αυτά είναι τα χρυσά μετάλλια», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Αληθεύει ότι οι χορηγοί της Δώρας θα την ανταμείψουν σαν να πήρε το χρυσό μετάλλιο και μπράβο τους, γιατί οι αθλητές έχουν τεράστια ανάγκη αυτή τη στήριξη. Ειδικά σε ένα άθλημα όπως η ξιφασκία, που έχει τόσα πολλά έξοδα και ταξίδια. Τα παράπονα γενικά εδώ στη διοργάνωση δίνουν και παίρνουν», κατέληξε στη σύνδεσή του ο Χάρης Γιακουμάτος.