Χαμός στο Power of Love: «Εσύ είσαι η ρουφιάνα, αυτός είναι ένας παπάτζας»

Power of Love

Νίκη και Σωτηρία "κονταροχτυπήθηκαν" στο Power of Love.

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν η Νίκη και η Σωτηρία στο Power of Love λόγω του Δήμου. Η Νίκη δεν συμφωνεί με τη στάση της Σωτηρίας και τη στήριξη που φαίνεται πως έχει δώσει στον Δήμο παρά τη συμπεριφορά του και ξεσπάσθωσε εναντίον της.

«Υποστηρίζεις αυτόν. Κάνεις το λάθος και πας να μείνεις ανάμεσα. Εφόσον δεν είχες τις κοπέλες έπρεπε να πας στα αγόρια. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος χειρίζεται τους άλλους κατά τη γνώμη μου, όπως ξέρεις ότι έκανε με την Κωνσταντίνα για να στηρίξει το ψέμα του εναντίον μου. Πάλι τον στήριξες. Γιατί δεν του λες τα λάθη του; Κάτι φοβάσαι. Εσύ είσαι η ρουφιάνα, που αυτά που λέγαμε πήγες και τα είπες στα αγόρια. Ενώ σου έχω πει πράγματα off camera, πας και τα ξανακάνεις. Εγώ όταν σε κράζω, το έχω κάνει on camera. Είπες ψέματα, ήταν η τελευταία ευκαιρία που σου έδωσα. Μας δουλεύεις από την πρώτη ημέρα. Από πού κι ω; που να έχεις παράπονα από εμένα; Πας να βγεις το θύμα, ενώ είχες κάθε ευκαιρία να έρθεις.» είπε η Νίκη προς τη συμπαίκτριά της στο Power of Love.

Λίγο νωρίτερα είχε κράξει τον Δήμο λέγοντας πως είναι γλίτσας, βδέλλα και παπάτζας: «Για τον Δήμο δεν το ένιωσα ποτέ. Ένας παπάτζας είναι! Για αυτό δεν χάρηκα με το φιλί. Δεν ανοίγω τα μάτια σε κανένα».