Zappit

Χαμός στο «Χαμογέλα και Πάλι» με την ατάκα για τον Τσιμιτσέλη: «Τον φίλησα και ντράπηκα, τον ήξερα μόνο μια μέρα»

"Εγώ πέταξα εκεί το μπαλάκι κι εσύ το γύρισες σε μένα; Ένα φιλάκι ήταν και ένιωσα ντροπή!".

Τις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα της ταινίας «Μόλις Χώρισα» μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την τελευταία συνέντευξη της Νικόλ Κίντμαν και τις «πιπεράτες» εξομολογήσεις της, αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν κλήθηκε να φιλήσει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλαίσιο των ρόλων που υποδύονταν.

«Αυτή την πληροφορία γιατί την μοιράστηκε μαζί μας; Για να διαφημιστεί η ταινία; Αυτό τώρα είναι το σενάριο ή η ζωή της; Είναι ακόμα παντρεμένη και όλες αυτές οι δηλώσεις δεν πείραξαν τη σύζυγο; Δεν είναι η δουλειά της να… κορυφώνει στο σετ», αναρωτήθηκε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου συζητώντας το θέμα στο πάνελ.

«Μην κάνετε τους ανήξερους τώρα. Κάντε εικόνα τον εαυτό σας να ξαπλώνει με τον Μπραντ Πιτ. Μια διέγερση δεν θα σας έρθει;», σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία και καταθέτετε αυτά που καταθέτετε αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχει υπάρξει ηθοποιός ο σύντροφος ή η σύντροφός σας και να έχει ερωτικές σκηνές. Είναι άβολο;», ρώτησε αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Παύλο Σταματόπουλο να της ανταποδίδει το ερώτημα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Μόλις Χώρισα».

«Εγώ πέταξα εκεί το μπαλάκι κι εσύ το γύρισες σε μένα; Ένα φιλάκι ήταν και ένιωσα ντροπή! Ένιωσα ντροπή που φίλησα έναν άνθρωπο που τον είχα γνωρίσει μια μέρα πριν!», παραδέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.