Χαλασμός στο Power of Love – Εκτός εαυτού η Ανδριάνα: «Όταν λέει αυτά που λέει για τον άντρα μου, θα της γα…σω»

Power of Love

Μαλλιά-κουβάρια οι παίκτες με αφορμή την αποχώρηση της Νίκης.

Άνω-κάτω έγιναν αγόρια και κορίτσια στο χθεσινοβραδινό (5/9) επεισόδιο του Power of Love. Το gala έκρυβε εκτός από την ψηφοφορία της εβδομάδας και πολλές εκρηκτικές στιγμές. Η Νίκη ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι, ωστόσο πριν το κάνει φρόντισε να βάλει φωτιά στο πλατό με τις ατάκες της και να ξεσπάσει ένταση.

«Αρκετά με τις ψεύτικες αγκαλιές εδώ μέσα. Θα χαρούν και οι haters που φεύγω αλλά και όσοι με αγαπάνε. Φεύγω με τη… μύτη ψηλά. Όσοι με έκριναν μόνο με βάση τα σχόλια απ’ έξω δεν θέλησαν να με γνωρίσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η νεαρή παίκτρια του Power of Love, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Σωτηρία δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στη συμπαίκτριά της, σχολιάζοντας: «Δεν έχω να πω κάτι, γιατί δεν άκουγα τι έλεγε τόση ώρα η Νίκη. Δεν ήθελα να την ακούσω καθόλου. Όταν σε αποκαλεί γλοιώδη, ρουφιάνα και χίλια δυο; Εμείς τουλάχιστον τα λέμε μπροστά!».

«Γελούσε για να μην κλάψει. Κοριτσάκι είναι. Κρίμα είναι αλλά… το κάθε γεγονός πρέπει να μελετηθεί ξεχωριστά. Ελπίζω οι υπόλοιποι να τα λέτε όλα πάντα μπροστά», παρατήρησε ο «πρόεδρος» του Power of Love, Αναστάσης.

«Είμαι φορτωμένη όταν λέει αυτά που λέει! Όταν λέει αυτά που λέει για τον άντρα μου, θα της γα…σω! Δεν υπάρχει περίπτωση!», παρενέβη η Ανδριάνα, όταν ο Γιώργος της έκανε μία επισήμανση για τη στάση της απέναντι στη Νίκη.