Zappit

Cash or Trash: Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις – Αυτό είναι το αντικείμενο που «έσπασε» κάθε προηγούμενο ρεκόρ

Cash Or Trash: Μέχρι που έφτασαν οι προσφορές των αγοραστών;

Μία ανεπανάληπτη στιγμή εκτυλίχθηκε στο Cash or Trash με το μίνι αυτοκίνητο που κατέφθασε στο πλατό. Το μίνι αυτοκίνητο, αποτελεί περίτρανη απόδειξη της μεγάλης απήχησης που έχει ο συλλεκτισμός στην Ελλάδα. Η τετράτροχη «καλλονή», που παρουσιάστηκε στο δωμάτιο των αγοραστών, ήταν μια ειδική παραγγελία αντίγραφου από μεγάλο συλλέκτη. Ο Θάνος Λούδος εντυπωσιάστηκε και έδωσε μια απίστευτα υψηλή εκτίμηση, που «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ της εκπομπής κι άγγιξε τα 8.500 ευρώ!

Το αντικείμενο, το οποίο είχε λάβει μέρος σε πραγματικό αγώνα Junior Cars στη Γαλλία, συνεπήρε τους αγοραστές και «ανέβασε» τις ταχύτητες των προσφορών τους, που θύμιζαν αγώνα στην εμβληματική πίστα Λε Μαν!

Ο κάτοχος του αντικειμένου ευχαριστιόταν να βλέπει τους αγοραστές του Cash or Trash να κάνουν την μία προσφορά μετά την άλλη, μέχρι που τους έθεσε σαν όρο ότι δεν θα το πουλήσει με τίποτα κάτω από 11.5000 ευρώ, θέλοντας να πετύχει κάτι πολύ καλύτερο από την αρχική εκτίμηση. Τελικά οι προσφορές έφτασαν μέχρι τα 8.600 με τους αγοραστές να κάνουν πίσω στη συνέχεια και το αυτοκίνητο τελικά να μην πωλείται.