Zappit

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στα 39 της χρόνια η «χρυσή» κληρονόμος

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αθηνά Ωνάση, η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Αθηνά Ωνάση, η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι σήμερα 39 ετών. Στο Πρωινό, την Παρασκευή, παρουσιάστηκε μια φωτογραφία της, έτσι όπως είναι σήμερα.

Ο Γιώργος Λιάγκας προϊδέασε τους συνεργάτες του πως δεν θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία. Η αλήθεια είναι, πως η Αθηνά Ωνάση έχει αλλάξει αρκετά…

«Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου: «Εντοπίσαμε αυτή τη φωτογραφία σε κάποιες παρουσιάσεις που γίνονται στο πλαίσιο ενημέρωσης των πελατών στο νέο επιχειρηματικό της βήμα, που αφορά σε αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Γαλλία».

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια επιχειρηματική κίνηση από την Αθηνά Ωνάση.

Να σημειώσουμε πως, στα 18α γενέθλιά της, η Αθηνά Ωνάση ανέλαβε τον έλεγχο της κληρονομιάς της μητέρας της. Μετά τα 21α γενέθλιά της το 2006, οι δικηγόροι της προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την ορίσουν ως Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, καθώς το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τα προσόντα και η ίδια αρνήθηκε ότι ήταν κληρονόμος της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση. Επικαλούμενοι την κληρονομιά του παππού της στη μνήμη του Αλέξανδρου Ωνάση, οι εκπρόσωποι του συμβουλίου δήλωσαν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν είχε καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό, τη θρησκεία, τη γλώσσα ή κοινή εμπειρία, καθώς και ότι δεν πήγε ποτέ σε κολέγιο και δεν είχε εργασιακή εμπειρία.