Άρης Καβατζίκης σε Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν βασανιστικό για μένα να μη μιλάμε»

Άρης Καβατζίκης

«Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας, όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό», είπε ο Άρης Καβατζίκης στην Ελένη Μενεγάκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος προχώρησε σε μια «αιφνιδιαστική» εξομολόγηση προς την παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ φορτισμένος, για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα. Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας, όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό. Ήταν βασανιστικό για μένα να ξέρω ότι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε χτίσει αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μη μιλάμε. Ήταν μια περίοδος που με βασάνισε πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά μου το γνώριζαν, με βασάνισε πολύ. Η μέρα που ξαναβρεθήκαμε και με κοίταξες και αγκαλιαστήκαμε ήταν ένα από τα δώρα της ζωής», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Ελένη Μενεγάκη τού απάντησε: «Από την πρώτη μέρα που μίλησα στο Mega, σε είχα στο μυαλό μου. Αλλά επειδή ήσουν στη Δανάη και ήξερε πόσο πολύ θα έπρεπε να είστε εσείς οι δύο άνθρωποι μαζί, δεν μου πέρασε από το μυαλό να ζητήσω να σε πάρω. Αλλά σε λιγουρεύτηκα και τα τρία χρόνια εδώ, από πριν πατήσω το πόδι μου, από το Πάσχα που υπέγραψα σε αυτό το κανάλι».

«Ο κύκλος μας δεν έχει κλείσει, μπορεί να στριμώχτηκε λίγο, αλλά ξαναφτιάχτηκε», είπε κλείνοντας ο Άρης Καβατζίκης.