Zappit

Άρια Καλύβα: «Δεν με ενοχλεί η απιστία, εγώ το έχω προτείνει»

"Σε μακροχρόνιες σχέσεις επέρχεται μία κόπωση και μία φθορά και εκτιμώ ότι ένας άνθρωπος που σέβεται αυτή τη σχέση θα έπρεπε να ωθήσει και τον άλλον σε ένα στιγμιαίο λάθος", λέει η Άρια Καλύβα.

Η κουβέντα για την απιστία, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Γαρμπή στον Τάσο Τρύφωνος, πήρε φωτιά στο Πρωινό τη Δευτέρα. Οι συνεργάτες της εκπομπής κατέθεσαν ο καθένας την άποψή του περί απιστίας, αλλά η Άρια Καλύβα έκανε μια εξομολόγηση που προκάλεσε εντύπωση σε όλους.

«Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί ο άνθρωπος είναι ένα πολυσυλλεκτικό ον, σε μακροχρόνιες σχέσεις επέρχεται μία κόπωση και μία φθορά και εκτιμώ ότι ένας άνθρωπος που σέβεται αυτή τη σχέση θα έπρεπε να ωθήσει και τον άλλον σε ένα στιγμιαίο λάθος. Εγώ το έχω προτείνει. Δεν έγινε δεκτό, όμως το είχα προτείνει πριν από πολλά χρόνια. Λέω «επέρχεται μια κόπωση και είμαστε άνθρωποι πολυσυλλεκτικοί και κυρίως οι άντρες που το μάτι τους γυρίζει γύρω γύρω και καρφώνει κατά καιρούς και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και φύγε. Όμως, δεν θα ερωτευτείς», αποκάλυψε η Άρια Καλύβα.

«Δεν με ενοχλεί γιατί κατανοώ τα ανθρώπινα πάθη. Είμαστε άνθρωποι», συμπλήρωσε η Άρια Καλύβα.