Zappit

Απόστολος Γκλέτσος: «Να φέρουμε ιερόδουλες από τα μέρη των μεταναστών να εξυπηρετηθούν, μην γίνουνε φονιάδες»

"Φέρνουν διάφορους μετανάστες, αλλά δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής" τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος του Κωνσταντίνο Καμέα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra Tv. Μάλιστα, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο ηθοποιός και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια δήλωση περί εισαγωγή ιερόδουλων που σίγουρα θα συζητηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέρνουν διάφορους μετανάστες και λένε «περάστε στη χώρα» και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής. Γιατί οι οίκοι ανοχής, για κάποιους λόγους δεν τους δέχονται, γιατί λένε πως έχουν μια μυρωδιά».

«Οι οίκοι ανοχής… Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Για να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

«Παίρνεις 18άρηδες εδώ μέσα και δεν τους έχεις καλύψει αυτό; Η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται μετά όπλο! Θα γίνουν βισατές! Το είπα στην υπερβολή του για να πω ότι κι αυτό είναι ένα βασικό. Αμέσως μετά το θα φάει, θα πιει και θα καθαριστεί, τον δεύτερο ή τον τρίτο μήνα θα σκεφτεί αυτό γιατί είναι 18, 19, 20, 21, 22» πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη, απόσπασμα της οποίας και προβλήθηκε το πρωινό της Πέμπτης μέσα από το Πρωινό Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN.