Zappit

«Απασφάλισε» η Ανθή Βούλγαρη: «Αυτό το fake πρέπει να σταματήσει, ας είμαστε ειλικρινείς να πάμε μπροστά»

"Να το παίξεις ως είδηση για να καταλάβει ο τηλεθεατής τι έχει συμβεί, δεν είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ανθρωποφαγία" δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Τι απάντησε η Ανθή Βούλγαρη σε όσους κατέκριναν την αναπαραγωγή του βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας; Η ίδια απάντησε στη Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου.

«Δείξαμε την πτώση της Μαρινέλλας μία φορά. Νομίζω ότι έχουμε δείξει αρκετά σκληρές εικόνες ως ειδήσεις πολλές φορές. Το να εκμεταλλεύεσαι μία εικόνα ξανά και ξανά και συνέχεια, νομίζω ότι είναι κατακριτέο. Να το παίξεις ως είδηση για να καταλάβει ο τηλεθεατής τι έχει συμβεί, δεν είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ανθρωποφαγία. Είπαμε από την αρχή ότι θα το δείξουμε μία φορά με πολύ σεβασμό προς αυτή τη μεγάλη τραγουδίστρια» δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί έχουμε δείξει πολέμους και πολύ σκληρές εικόνες. Κάποια στιγμή κι αυτό το fake πρέπει να σταματήσει. Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι μεταξύ μας μήπως μπορέσει και πάει μπροστά αυτός ο τόπος κι αυτή η τηλεόραση. Πάντα η πρόθεση μετρά κι ο τρόπος που γίνεται ό,τι γίνεται. Καλώς ή κακώς οι ειδήσεις είναι ένας σκληρός χώρος» πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.