Zappit

Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»

"Κάνω έναν μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου" εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Άντζελα Γκερέκου.

Την Άντζελα Γκερέκου φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι λίγο πριν επανέλθει η «Γη της ελιάς» στην prime time. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της, Τόλη Βοσκόπουλου και την επόμενη μέρα για την ίδια και για την κόρη της.

Ειδικότερα, η Άντζελα Γκερέκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αναλαμβάνεις την ευθύνη, όταν συμβαίνει μια απώλεια, ενώ αισθάνεσαι ότι λειτουργείς πια και από τις δυο πλευρές για το παιδί. Οπότε αυτό σε κάνει ακόμα πιο προσεκτική, έχει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση βέβαια για το τι συμβαίνει στο παιδί σου, αλλά σε χρόνους πρέπει να είσαι και τα δυο μαζί. Είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνεις με ενσυναίσθηση και αγάπη».

«Από εκεί και πέρα τα δικά μου άγχη προσπαθώ να τα κρατήσω, όσο μπορώ, αν και βγαίνουν όταν είμαστε αγχωμένοι για κάτι. Όσο όμως μπορώ, τα διαχειρίζομαι με τον εαυτό μου για να μην τα μεταδίδω πολύ στο παιδί. Κάνω έναν μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου και πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται πρώτα από όλα από τον δικό του εαυτό».

«Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση και πιστεύω στη δουλειά την εσωτερική. Το αγαπώ αυτό σαν διαδικασία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Άντζελα Γκερέκου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.