Αντώνης Κρόμπας: «Δεν μπορείς να πεις τίποτα πια στην τηλεόραση για να μη θιγεί ο χοντρός και ο κοντός»

Αντώνης Κρόμπας

"Πράγματα που τα λέμε στην καθημερινότητά μας και τα σατιρίζουμε, τώρα θεωρούνται εγκληματικές έννοιες" δήλωσε ο Αντώνης Κρόμπας.

Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Αλέξανδρος Ρήγας με αφορμή την παράσταση «Το Τάβλι» μίλησαν στο Summer’s Cool και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για την πολιτική ορθότητα στις ημέρες μας και πόσο έχει βλάψει την κωμωδία. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρθηκε στις θρυλικές σειρές που έχει γράψει στο παρελθόν, λέγοντας πως δεν τις έχει δει ξανά από τότε.

«Ειδικά την κωμωδία την έχει ευνουχίσει η πολιτική ορθότητα. Στην τηλεόραση δεν μπορείς να πεις τίποτα πια και να αστειευτείς με το παραμικρό γιατί μπορεί να θιγεί ο χοντρός, ο καραφλός, ο κοντός ή οτιδήποτε. Πράγματα που τα λέμε στην καθημερινότητά μας και τα σατιρίζουμε, τώρα θεωρούνται εγκληματικές έννοιες. Έχει τύχει να μου σβήνουν πράγματα οι άλλοι ή να το σβήνεις εσύ μη τυχόν και παρεξηγηθεί» ανέφερε ο Αντώνης Κρόμπας.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις σειρές. Τις έκανα τότε που τις έκανα, τις είδα στο μοντάζ και τις έδωσα. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.