Αντώνης Κανάκης σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο για τον Άρη Πορτοσάλτε: «Στο control πρέπει να έσκασαν στα γέλια»

"Τόλμησε ποτέ κανείς να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, την αμεροληψία που σε διακρίνει σαν δημοσιογράφο;" δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης,
Την τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης, αναφέροντας ότι με αυτήν τη δήλωσή του θα έπρεπε στο control της εκπομπής να έσκασαν στα γέλια.
«Μα γιατί απολογείσαι Άρη; Τόλμησε ποτέ κανείς να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, την αμεροληψία που σε διακρίνει σαν δημοσιογράφο; Τη δεοντολογία; Ο κολλητός του Άδωνι Γεωργιάδη; Τόλμησε κανείς να αμφισβητήσει ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη; Είπε κανείς τέτοια κουβέντα;» είπε ο Αντώνης Κανάκης.
«Μέχρι και στο control πρέπει να έσκασαν στα γέλια όταν έγινε αυτή η εκπομπή κι άκουσαν τον Πορτοσάλτε να φωνάζει και να ωρύεται ότι δεν είναι εκπρόσωπος του Μητσοτάκη. Θα έπρεπε να είχαμε ένα πλάνο εκεί μέσα.» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.