Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν με απασχολεί αν πέσουν τα μαλλιά μου ή αν ασπρίσουν»

Αντίνοος Αλμπάνης

"Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πως θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος" εξηγεί ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης, τη νύχτα της Τετάρτης, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και όλα εκείνα που τον έκαναν τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

«Σου έχουν προτείνει στο κομμωτήριο που πηγαίνεις να βάψουν λίγο το γεννάκι; Να το γκριζάρουν λίγο, έτσι να φύγει το άσπρο;» αναρωτήθηκε ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να απαντήσει ο Αντίνοος Αλμπάνης ως εξής. «Όχι. Ξέρουν ότι θα τους πω όχι, γι’ αυτό. Δεν θα τα βάψω».

Γ.Α.: Ξέρεις για τι σε ρωτάω; Με τον χρόνο έχεις συμβιβαστεί δηλαδή; Τα πας καλά;

Α.Α.: Ναι μωρέ Γρηγόρη, ναι. Ξέρεις, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί. Δεν πα’ να πέσουν να μαλλιά, δεν πα’ να ασπρίσουν… Δεν με νοιάζει, πραγματικά δεν με νοιάζει. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου.

«Δεν θέλω να πάω μια βόλτα πίσω στον χρόνο. Είμαι μια χαρά εδώ που είμαι, υπάρχει λόγος που είμαι εδώ που είμαι, αυτό που έχει φτιαχτεί είναι εξαιτίας αυτών των εμπειριών. Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πως θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος. Ζω το τώρα για το τώρα, για το σήμερα, με αυτά που έχω σήμερα και με αυτά που ονειρεύομαι τώρα για το αύριο» πρόσθεσε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης στο talk show τη νύχτα της Τετάρτης.