Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το παιδί μου «βλέπει» τον παππού του, πιστεύω στις δεύτερες ζωές»

Αντιγόνη Κουλουκάκου

"Όπως όταν μπαίνει μία κακή ενέργεια στο σπίτι κι εγώ το αντιλαμβάνομαι κι αυτός το αντιλαμβάνεται" δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε για το γεγονός πως πιστεύει στη μετέπειτα ζωή και στις ενέργειες που υπάρχουν στον χώρο.

«Δεν τον «βλέπει» (σ.σ. το παιδί μου) τον παππού του; Κι εγώ τον «βλέπω» τον μπαμπά μου σε ένα άλλο ιεροτελεστιακό επίπεδο και μυστικιστικό. Εγώ πιστεύω στη μετέπειτα ζωή, στις δεύτερες ζωές, στους ανθρώπους που μας προσέχουν από εκεί ψηλά, στις ενέργειες. Όπως όταν μπαίνει μία κακή ενέργεια στο σπίτι κι εγώ το αντιλαμβάνομαι κι αυτός το αντιλαμβάνεται. Μου έχει συμβεί να μπει κάποιος «φίλος» και να λέω: άντε όπου φύγει φύγει» δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Μπορεί επειδή μιλάω πολύ συχνά στον μπαμπά μου, μού βγαίνει αυθόρμητα και του λέω: τι είναι αγάπη μου; Ο παππούς είναι; Η γιαγιά είναι; Αγαπημένοι μου άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή και θεωρώ ότι με προσέχουν» σημείωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.