Αντιγόνη Φρυδά: «Αν το σήριαλ πάει και του χρόνου, δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω»

"Με πλησίασε και μου είπε ότι ήθελε να με κάνει εξώφυλλο στο Glamour. Εγώ νόμιζα ότι ήταν πέφτουλας".
Την Αντιγόνη Φρυδά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τετάρτης (19/3). Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά Grand Hotel, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τους ενδοιασμούς που είχε για την τηλεόραση αλλά και τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο στον δρόμο.
«Κατάγομαι από την Αθήνα αλλά μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, τελείωσα το Πολυτεχνείο. Είχα πάει για Erasmus στην Ολλανδία, σε ένα εργαστήριο για οπτικές ίνες και έπαθα κατάθλιψη. Αποφάσισα πως, αν δώσω εξετάσεις στη Σχολή Θεάτρου και δεν περάσω με την πρώτη, θα το ξεχάσω για πάντα και θα ακολουθήσω ακαδημαϊκή καριέρα», είπε αρχικά η Αφροδίτη Φρυδά.
«Το Κρατικό Θέατρο είναι σέχτα με την τηλεόραση. Υπήρχε ο τρόμος ότι, αν μπεις εκεί, θα πέσεις σε ευκολίες και θα παραιτηθείς από τη συνεχή εξέλιξη. Για μένα η τηλεόραση είναι ένα πολύ καινούριο μέσο, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο κόσμος στη λαϊκή με σταματάει για να μου πει πόσο ωραίος άντρας είναι ο Τάσος Νούσιας», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.
«Είναι δύσκολο να συνδυάσεις θέατρο και τηλεόραση, δεν υπάρχει χρόνος για να κάνεις άλλα πράγματα και να είσαι δημιουργικός», τόνισε η Αφροδίτη Φρυδά, ενώ παραδέχθηκε πως, σε περίπτωση που το Grand Hotel συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν, εκείνη δεν γνωρίζει εάν θα ακολουθήσει το καστ, μένοντας για δεύτερη χρονιά εκτός θεάτρου.
«Σε ένα ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη με πλησίασε ένας κύριος και μου είπε ότι ήθελε να με κάνει εξώφυλλο σε ένα περιοδικό, νομίζω το έλεγαν Glamour. Δεν το ήξερα. Εκείνος επέμενε να μου δώσει το τηλέφωνό του κι εγώ υπέθεσα πως ήταν στην καλύτερη περίπτωση πέφτουλας. Μετά κατάλαβα ότι έτσι γίνεται στην Αμερική», περιέγραψε στο κλείσιμο της συνέντευξης η Αντιγόνη Φρυδά.