Zappit

Αντέδρασε on camera η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θεωρείς ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω συζήτηση μαζί σου;»

"Καλό είναι να μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να τις αποφεύγετε".

Παρούσα σε κοσμικό event ομορφιάς το βράδυ της Δευτέρας (16/9) ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί καθημερινά, όμως αντέδρασε όταν η δημοσιογράφος θέλησε να μάθει για τη στάση που κρατά η ίδια απέναντι σε όσα γράφονται για εκείνη.

«Η ρουτίνα ομορφιάς μου; Νομίζω ότι η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω. Να πίνουμε πολύ νερό, να βάζουμε τις κρέμες μας», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των ρεπόρτερς.

«Δεν μπορώ να κάνω τρίτο παιδί νομίζω πια και να θέλω. Καλό είναι να μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί υπάρχουν γυναίκες που είτε δεν μπορούν, είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί έχουν μία άλλη ταυτότητα. Καλό είναι αυτές τις ερωτήσεις να τις αποφεύγετε», τόνισε η ηθοποιός απευθυνόμενοι στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, όταν μία από τους ρεπόρτερς που κάλυπταν το event θέλησε να μάθει γιατί η ίδια δεν ανοίγει διάλογο για ορισμένα ζητήματα στα οποία τοποθετείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε λέγοντας:

«Δεν έχω δικαίωμα στα δικά μου social media να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ως δημοσιογράφος ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με σένα; Για ποιον λόγο; Θα τοποθετηθώ, θα πω την άποψή μου, θα είμαι πάντα υπέρ του δικαίου αλλά το να κάνω παραπάνω συζήτηση που θα παιχτεί στην τηλεόραση είναι ένα άλλο θέμα. Θα πρέπει να δώσω την συγκατάθεσή μου για αυτό. Δεν είμαι πάντα διαθέσιμη».