Ενοχλημένη on camera η Κατερίνα Στικούδη: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι χοντρό»

Κατερίνα Στικούδη

"Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά".

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Κατερίνα Στικούδη, παρευρισκόμενη σε κοσμική εκδήλωση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη βάφτιση του γιου της, Νικόλα, καθώς και για τα αδιάκριτα σχόλια που έλαβε το καλοκαίρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία είχαν ως στόχο το μωρό της.

Κατερίνα Στικούδη – Έξαλλη με τα σχόλια για τα κιλά του δεύτερου γιου της: «Τι έχει αυτό το γάλα σου;»

«Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, έγινε σε στενό κύκλο, πολύ κοντινοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολύ υπομονετικός ο Νικόλας, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για το πρόσφατο μυστήριο.

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά, να σου πω την αλήθεια. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Όποιος θέλει να φάει, ας φάει ελεύθερα, κι όποιος δεν θέλει, δεν θα φάει», απαντά η τραγουδίστρια με αφορμή τα απρεπή σχόλια που έλαβε στα social media το προηγούμενο διάστημα.

«Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς το θεωρώ πολύ αχρείαστο. Μου φάνηκε αστείο, τραγικό που σχολίασαν τα κιλά του μωρού μου. Δεν θα πω ότι πικράθηκα αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό, να το χαρακτηρίσουμε έτσι», επισημαίνει η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς ενοχλημένη με το περιστατικό.