Zappit

Αντέδρασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είναι δυνατόν όποιον συναντάω στον δρόμο να τον ρωτάω αν μίλησε με την Καγιά;»

"Ξέρω ότι είχαν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση η Έλενα με την Ηλιάνα. Όταν έρθει ο καιρός, ίσως ξαναμιλήσουν".

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή παρουσιάστρια απαντά για τη νέα σεζόν του First Dates, τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καράβα, καθώς και για τη ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Περιμένω τον προγραμματισμό του Star, για να δούμε πότε θα βγει ο νέος κύκλος του First Dates. Δεν έχω καθόλου άγχος, δεν νιώθω καθόλου άσχημα. Ο κόσμος μου στέλνει μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια», ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Δεν ξέρω τίποτα για το GNTM αλλά ελπίζω να επιστρέψει, γιατί είναι η μόνη εκπομπή που μου λείπει από την τηλεόραση», απάντησε σε σχετική ερώτηση η παρουσιάστρια.

«Ο Καράβας είναι η αδυναμία μου, η μεγάλη μου λατρεία. Τον συνάντησα και πρόσφατα σε ένα event και θυμηθήκαμε τα παλιά. Είναι εξαιρετικός. Και η Έλενα (σ.σ Χριστοπούλου) είναι πολύ καλή αλλά το έχει ξανακάνει», σχολιάζει στη συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά, με αφορμή την τελευταία του δήλωση ότι δεν έχουν πια επαφές, η οικοδέσποινα του First Dates τονίζει: «Μα είναι δυνατόν; Όποιον συναντάω εγώ στον δρόμο θα τον ρωτάω αν μίλησε με την Καγιά; Ότι δηλαδή συνάντησα τον Καράβα και δεν τον ρώτησα για τη γυναίκα και τα παιδιά του αλλά για το αν μίλησε με τη Βίκυ;».

«Ξέρω ότι είχαν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση η Έλενα με την Ηλιάνα. Όταν έρθει ο καιρός, ίσως ξαναμιλήσουν. Εγώ δεν συγχωρώ εύκολα, δεν με ξαναβλέπεις», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.