Αντέδρασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη Λίνα Νικολακοπούλου: «Αυτό είναι ρατσιστικό» – «Ρατσιστικό, ξερατσιστικό είναι αλήθεια»

Λίνα Νικολοπούλου

"Γιατί να μην το σπάσουμε το στερεότυπο;" ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Την Λίνα Νικολακοπούλου μαζί με τον Θοδωρή Βουτσικάκη υποδέχθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή στιχουργός μίλησε για την απόφαση να βρεθεί αυτή τη σεζόν στην εβδομαδιαία εκπομπή «Νύχτα στάσου» ενώ σχολίασε την διάθεση του κοινού να βλέπει νέα πρόσωπα στο γυαλί ιδίως στις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίνα Νικολοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια ωραία εμπειρία αυτή στην εκπομπή, κέρδισα κατ’ αρχήν το να βλέπω ζωντανά να τραγουδάνε φωνές και τραγουδιστές που, επειδή δεν πάω στα νυχτερινά κέντρα, δεν τους είχα δει ποτέ ούτε και θα τους έβλεπα. Τους απήλαυσα εκεί και είδα τι καλλιτέχνες ωραίοι είναι, την δική τους συγκίνηση που με έβλεπαν οπότε αισθάνθηκα υπέροχα. Συν ότι όλος ο κόσμος μού έλεγε «μας ομορφύνατε το Σαββατοκύριακο μας» και πήρα αγάπη».

«Δεν το έκανα γι’ αυτό αλλά αυτό έγινε σαν αποτέλεσμα. Δηλαδή όταν σε βλέπουν κάθε εβδομάδα, ήταν όμορφο. Βεβαίως, αν με έβλεπαν και δεν τους άρεσα… δεν θα ήταν ωραίο. Η εμπειρία λοιπόν από την τηλεόραση ήταν θετική και θα το ξαναέκανα».

«Να πω και κάτι χαριτωμένο τώρα. Λέω για την τηλεόραση, ανάλογα με την ηλικία, η γυναίκα πρέπει να τραβιέται ή να αποτραβιέται! Οπότε εγώ τα ζυγίζω όλα και λέω ότι για κάθε μέσο, αν γίνεται με συνθήκες πολύ fashion, καλύτερα να κάτσεις σε ένα καφενείο και να μην χάσεις την ώρα σου. Αν όμως γίνονται εκπομπές για την Τέχνη με κουβέντες και ένα αλλιώτικο πλαίσιο, πολύ ευχαρίστως γιατί περνούν και τα χρόνια. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση θέλουν να βλέπουν νέα πρόσωπα στις γυναίκες» πρόσθεσε, επίσης, η Λίνα Νικολοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να την αιφνιδιάζει σχολιάζοντας το εξής.

Ν.Ζ.: Αυτό είναι ρατσιστικό!

Λ.Ν.: Ρατσιστικό ξερατσιστικό, είναι η αλήθεια. Μην έχουμε αγωνία με την αλήθεια.

Ν.Ζ.: Γιατί να μην το σπάσουμε το στερεότυπο;

Λ.Ν.: Παιδιά, χώρος υπάρχει πάντα αλλά τον χώρο τον κάνει το να ονομάσεις κάτι αληθινά. Αυτό δημιουργεί τον χώρο, αυτό λύνει τους κόμπους και τα αμίλητα.