Άννα Βίσση: «Βούλιαξε» το Ηράκλειο με τη συναυλία της – Πάνω από 15.000 θεατές

Η κορυφαία ερμηνεύτρια συνεχίζει τις sold-out εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα.

Το αδιαχώρητο επικράτησε στη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η κορυφαία ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή του Παγκρήτιου Σταδίου το βράδυ της Τετάρτης (17/7), στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας που φέρει τον τίτλο «Προτιμώ 2024».

Λίγο μετά τις 21:00 η Άννα Βίσση είπε την πρώτη καλησπέρα στους πάνω από 15.000 θεατές που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις τεράστιες και διαχρονικές της επιτυχίες δια χειρός Νίκου Καρβέλα και όχι μόνο.

Στο πλευρό της είχε, όπως σε κάθε συναυλία, την πολυπληθή της μπάντα από το Hotel Ερμού και για πάνω από 2 ώρες έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τραγουδώντας για τους Κρητικούς που ξέσπαγαν σε χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες, ενώ δεν έλειψαν και τα εύστοχα συνθήματα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία που δημοσίευσε το επίσημο fan club της τραγουδίστριας (Fannatics.gr) στο Facebook:

Νωρίτερα η Άννα Βίσση είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο CretaLive, με αφορμή τις δύο συναυλίες της (17 και 18 Ιουλίου) στην Κρήτη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη».