Zappit

Άννα Βαγενά: «Είναι λίγο χλωμό αυτό, ζαλίστηκα από τη μυρωδιά» – Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πηγαίνετε να καθίσετε»

Οι παρατηρήσεις της ηθοποιού για το φαγητό που ετοίμασε ο μάγειρας στην εκπομπή.

Μία γλυκιά… αναστάτωση έφερε στην κουζίνα του Buongiorno η Άννα Βαγενά. Η σπουδαία ηθοποιός βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης (22/10) καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA και «εισέβαλε» στο πλατό την ώρα της μαγειρικής, κάνοντας τις δικές της παρατηρήσεις στον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

«Κάθε Τρίτη παραγγέλνω ψάρια από τη λαϊκή και μου είπε ο Δημήτρης ο ψαράς από τον Κεραμεικό να σου πω ότι είσαι κουκλάρα! Όταν του είπα ότι θα έρθω καλεσμένη, μου λέει: πες της να έρθει μια μέρα από δω», ανέφερε αρχικά η Άννα Βαγενά στη Φαίη Σκορδά και μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής.

«Κοίταξε, το τσιγάρισμα στο νουά είναι βασικό πράγμα. Εγώ δεν τα κάνω βαριά, τα κάνω ελαφριά τα φαγητά. Ολόκληρο το τσιγαρίζετε; Για να σφίξει και να το κόψετε; Εμείς το κόβουμε σε κομμάτια, ο χασάπης δηλαδή», σχολίασε η ηθοποιός προς τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

«Το μυστικό είναι το σβήσιμο με το λεμονάκι. Αυτό εδώ που βλέπω είναι ή θα το δείξετε μετά; Όχι, δεν θα δοκιμάσω, ευχαριστώ. Είναι λίγο χλωμό αυτό. Εγώ δεν βάζω κρασί, φτιάχνω άλλη σάλτσα», πρόσθεσε με χιούμορ η Άννα Βαγενά αμέσως μετά.

«Δεν είναι χλωμό. Θέλει κρασί μπόλικο, εμείς το φτιάχνουμε λευκό. Θα μάθετε κι εσείς, θα μάθουμε κι εμείς», απολογήθηκε στο ίδιο ύφος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με την ηθοποιό να απαντά: «Ζαλίστηκα από τη μυρωδιά».

«Έφυγε η αλκοόλη, πηγαίνετε να καθίσετε», της είπε ο μάγειρας της εκπομπής και η Άννα Βαγενά, αφού έκανε ξανά τα κομπλιμέντα της για την εμφάνιση της παρουσιάστριας, πήγε να πάρει θέση στον καναπέ, αναμένοντας τη συνέντευξη μαζί της.