Άγγελος Παπαδημητρίου: «Η απιστία είναι σαν να έφαγες κρυφά ένα γλυκό, αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα»

Άγγελος Παπαδημητρίου

"Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Δεν το λες αυτό ποτέ. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο".

Στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του απαντώντας για τη συντροφικότητα και την απιστία με τον χαρακτηριστικό δικό του τρόπο και πάντα με δόσεις χιούμορ.

«Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές… πόλεις. Θα ζήσεις με τον ίδιο άνθρωπο σε ένα σπίτι; Έχω συγκατοικήσει αλλά με μεσοτοιχία. Αν έχεις κάποιον συνέχεια να σε κοιτάει, νιώθεις ότι σε παρακολουθεί η Interpol», δηλώνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Καλό είναι να ζουν σε διαφορετικά διαμερίσματα, να κάνουν τα μπάνια τους και να βρίσκονται μετά. Δεν μπορείς να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο, έχω υπάρξει κι εγώ άπιστος», προσθέτει ο ηθοποιός.

«Υπάρχει παντοτινή αγάπη αλλά με παρασπονδίες. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Δεν το λες αυτό ποτέ, εκτός αν σε… συλλάβει η αστυνομία. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Δίνουμε πολλή σημασία στην απιστία, ενώ δεν θα έπρεπε. Είναι σαν να έφαγες κρυφά ένα γλυκό. Αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα. Αυτά είναι τα δράματα», κατέληξε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Άγγελος Παπαδημητρίου.