Zappit

Angel: Η εγγονή της Δούκισσας στέλνει το μήνυμά της στον κόσμο, μετά τη στήριξη που έλαβε στο The Voice

«Δεν έχω λόγια, πραγματικά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ και δεν το περίμενα καθόλου», είπε η Angel.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Angel, η εγγονή της σπουδαίας Δούκισσας, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη, μετά τηη εμφάνιση της στις blind auditions του The Voice.

The Voice: «Το drag με βοήθησε πολύ, όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που ήθελα να είμαι» – Η εγγονή της Δούκισσας στη σκηνή

«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα μηνύματα, για όλη τη στήριξη. Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, είμαι ευγνώμων, σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Άμα δεν έχω απαντήσει σε κάποιον, χίλια συγγνώμη. Δεν έχω λόγια, πραγματικά σας ευχαριστώ. Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης με έχουν συγκινήσει πάρα πολύ και δεν το περίμενα καθόλου.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε άτομα που φοβούνται να μιλήσουν, φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να είστε ο εαυτός σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να δείχνετε το ταλέντο σας και να μη φοβάστε τίποτα. Όλοι αξίζουμε σε αυτή τη ζωή», είπε η Angel.