Ανδρέας Μικρούτσικος – Το σιβυλλικό σχόλιο για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Όσο πιο… τόσο πιο…»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα αυτά".

Τις δηλώσεις που έκαναν από κοινού στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η παρέα του Buongiorno. Το αγαπημένο ζευγάρι καυτηρίασε τη δημοσιογραφία και τον τρόπο που αυτή ασκείται από ορισμένες εκπομπές, κάνοντας λόγο για κιτρινισμό και αδιασταύρωτες πληροφορίες.

Αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη στους ρεπόρτερς: «Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»

«Η απάντησή μου σε όλα αυτά… θα χρησιμοποιήσω τη φράση την οποία είπε ένας παίκτης του Survivor, που σε σε μία πολύ πνευματική στιγμή είπε: ο Νεύτωνας είπε «όσο πιο… τόσο πιο…». Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Λέει ότι δεν τη νοιάζει τι λέγεται στην τηλεόραση, ενώ βγαίνει και τους απαντάει και τους βρίζει. Σκέψου να μην την ένοιαζε κιόλας. Και με τον Δημήτρη διαφωνώ, που λέει ότι τα αρνητικά κάνουν τον τίτλο. Εκείνος ούτε στα χαρμόσυνα ήθελε να τον παίζουμε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο φίλος μου ο Δημήτρης είπε και κάτι άλλο, ότι η τηλεόραση πάει από το κακό στο χειρότερο και γίνεται τοξική. Αλλά δεν βλέπει, λέει, τηλεόραση. Τότε πώς;», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη παραδίδουν μαθήματα δημοσιογραφίας… Είναι δύο πρόσωπα που ευεργετήθηκαν από την τηλεόραση και σχολιάστηκαν κιόλας, όλα είναι στο παιχνίδι. Δεν μπορούν να περνάνε από την τηλεόραση και να τη φτύνουν, και για τους δύο το λέω», παρατήρησε από την πλευρά της στη συζήτηση η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα. Όσο πιο… τόσο πιο… βάλε ό,τι θέλεις στο πρώτο «πιο» και ό,τι θέλεις στο δεύτερο. Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχει γίνει… κατράμι ο Δημήτρης. Δημήτρη, άσπρισε λίγο», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.