Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Λιόλιου: «Θα λες, τον τρόπο που ερμήνευσα και όχι που εκτέλεσα το τραγούδι»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Μιας που μας βλέπει, να της πω μια κουβέντα. Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια" επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου με αφορμή τις αντιδράσεις που σήκωσε η επιλογή της να ερμηνεύσει το «Διθέσιο» που γνωρίσαμε από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Μάλιστα, αμέσως μετά τις δηλώσεις της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει μια ιδιαίτερη συμβουλή στην όμορφη τραγουδίστρια.

Ειδικότερα, αρχικά, η Κατερίνα Λιόλιου εξήγησε πως «το Διθέσιο είναι ένα μεγάλο τραγούδι. Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου και είναι σεβαστή και η αρνητική κριτική. Παρόλα αυτά, όπως δέχομαι και κάποια αρνητικά σχόλια, με την ίδια χαρά θα δεχθώ και τα καλά σχόλια που βγήκε και έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης για το συγκεκριμένο τραγούδι και τον τρόπο που το εκτέλεσα».

«Φυσικά πρέπει και οφείλω να σεβαστώ και τον κόσμο που έρχεται στις συναυλίες μου και τους αρέσει ο τρόπος που το λέω. Οπότε οφείλω να τα βλέπω όλα και σφαιρικά».

Έτσι, προτού διατυπωθούν τα σχόλια της υπόλοιπης ομάδας της Φαίης Σκορδά στο Buongiorno, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να απευθυνθεί στη νεαρή τραγουδίστρια υπογραμμίζοντας το εξής. «Μιας που μας βλέπει, να της πω μια κουβέντα. Κατερίνα, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Θα λες «τον τρόπο που το ερμήνευσα» γιατί είπες «τον τρόπο που το εκτέλεσα». Αυτό».