Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: «Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Ολοκληρώνω τους τηλεοπτικούς μου κύκλους από εκεί που ξεκίνησα, από το MEGA" υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για πρώτη φορά στην ίδια εκπομπή, στο Buongiorno, βρίσκονται να συνεργάζονται η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μια συνεργασία που ξεκίνησε και επίσημα το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Μάλιστα, όταν η οικοδέσποινα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής υποδέχθηκε τη νέα τηλεοπτική της παρέα, επισήμανε τα εξής. «Και τώρα, τελευταίος αλλά τιμητικά τελευταίος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί μας. Μεγάλη μου τιμή που είσαι εδώ, πολύ μεγάλη μου τιμή».

«Εμένα είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συναντιόμαστε τηλεοπτικά. Έχουμε συναντηθεί ως καλεσμένη μου, αλλά συναντιόμαστε τηλεοπτικά, δεν μιλάμε πλέον τηλεφωνικά και θα αποδείξουμε τη συνεργασία και τον τρόπο και την επικοινωνία μας μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό» υπογράμμισε, ευθύς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Καλώς σας βρήκα. Είμαι ενθουσιασμένος με σένα, με τις δυο κοπέλες, τον Δημήτρη τι τον ήθελες… Δεν έχω καταλάβει! Εγώ ξεκίνησα εδώ πριν από 33 χρόνια όταν το MEGA έγραφε ιστορία πρωτοπόρα και ήταν κραταιό. Πέρασαν τα χρόνια και εδώ και μερικά χρόνια το MEGA επανέρχεται δυναμικά, είναι κραταιό, ξαναγράφει ιστορία, κάνει και πολιτική σημαντική μέσα από τις ειδήσεις. Κάνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση σημαντική, κλείνει τρύπες από τις ελλείψεις των κομμάτων».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω έναν κύκλο και ολοκληρώνω τους τηλεοπτικούς μου κύκλους από εκεί που ξεκίνησα από το MEGA. Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου. 33 χρόνια» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Φαίη Σκορδά και στην πρεμιέρα για το Buongiorno του MEGA.