Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Νομίζω ότι βαραίνει η γνώμη μου διότι είναι γνωστές οι συγκρούσεις και τα υπόλοιπα" επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε. Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, η συζήτηση ήρθε στην πρώην συνεργάτιδα του έμπειρου παρουσιαστή… Κατερίνα Καινούργιου.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την κόντρα στη Super Κατερίνα της παρουσιάστριας με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι καθόλου ομοφοβική και θα πω κάτι. Νομίζω ότι βαραίνει η γνώμη μου διότι είναι γνωστές οι συγκρούσεις και τα υπόλοιπα. Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα που δεν με αφορούν, είναι παρελθόν, δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου να πω για αυτά. Εκτός κι αν προκληθώ σε επίπεδο θανάσιμο».

«Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για την Κατερίνα είναι ότι είναι ομοφοβική. Η Κατερίνα, τα δυο τελευταία χρόνια που είμαι εγώ, έχει δώσει μάχες σε όλη αυτή την ιστορία και του νομοσχεδίου και διάφορων άλλων περιπτώσεων».

«Πάντα ήταν ένα σταθερό θέμα να βγαίνουν διάφοροι, έως πολύ αντιδραστικοί, πάντα σταμάταγε να είναι ισορροπίστρια και έπαιρνε το μέρος το γνωστό αυτό. Άρα μόνο ομοφοβική δεν μπορείς να την πεις» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνου του Σαββατοκύριακου στο Μεγάλο κανάλι.