Zappit

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα έναν γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του»

"Δεν είναι για να είσαι τυπικά εντάξει. Αν αγαπάς ένα παιδί, το έχεις ανάγκη".

Με αφορμή όσα λέγονται για τον επικείμενο γάμο του Γιώργου Πατούλη και το αν θα είναι καλεσμένος ο γιος του, Αλέξανδρος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του προσωπική εμπειρία στον αέρα του Buongiorno το πρωινό της Τρίτης (22/10).

«Το έχει ανάγκη να είναι εκεί ο γιος του. Να σας το πω, γιατί το έχω ζήσει. Έχω κάνει γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου και υπήρχε μία δυσκολία από τη μητέρα του. Δεν είναι για να είσαι τυπικά εντάξει. Αν αγαπάς ένα παιδί, το έχεις ανάγκη», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μπορώ να πω ότι από την πλευρά του ο κύριος Πατούλης σίγουρα θα έχει καλέσει τον γιο του. Τώρα, αν οι σχέσεις δεν είναι καλές ή δεν θέλει εκείνος να παραβρεθεί, αυτό είναι ένα άλλο θέμα», επισήμανε η Φαίη Σκορδά.

«Κάνεις τις επιλογές σου, οι οποίες δεν είναι της μιας βραδιάς. Εκεί αναπτύσσονται οι σχέσεις από μόνες τους, το καταλαβαίνει και το παιδί, εδώ πολλαπλασιάζεται και λόγω της δημοσιότητας. Θέλεις τον γιο σου δίπλα σου», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος επί του θέματος.

«Αν το παιδί δεν πάει, αυτό πληγώνει θανάσιμα τον πατέρα. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Εμένα εν τέλει ο γιος μου ήρθε στον γάμο και όχι μόνο αυτό αλλά έμεινε και δίπλα μου στο ξενοδοχείο», κατέληξε στην ιστορία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.