Ανδρέας Γεωργίου: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα εμφανιστεί στον γάμο του;

Ανδρέας Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν το επόμενο διάστημα ο Ανδρέας Γεωργίου και η αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου. Όπως έχει πει ο ίδιος ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κάμερα του MEGA και τη Νίκη Λυμπαράκη, πρόκειται να είναι ένας παραδοσιακός κυπριακός γάμος, στον οποίο θα τηρηθούν όλα τα ήθη και έθιμα του νησιού.

Ρεπορτάζ του περιοδικού OK! αναφέρει μάλιστα πως ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου πρόκειται να παντρευτούν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Κούλης Νικολάου, η Βάνα Δημητρίου και η Άντρια Παχίτη.

«Παντρεύομαι, θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος. Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι με βιολιά και λαούτα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα αλλά θα ήθελα πολύ να είναι εδώ οι γονείς μου. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά. Ίσως να είναι και λίγο πιο βαθύ, ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ για να μη χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο όμως περάσαμε πολλά, χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στη «Μεγάλη Εικόνα» ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, η Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7) ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να παραβρεθεί στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά για τους καλεσμένους.