Αναστάσιος Ράμμος: «Στο σήμερα έχω κινητό με πλήκτρα και μηδέν χρόνο στο ίντερνετ»

Αναστάσιος Ράμμος

"Την ώρα που περνούσα στο κινητό σκρολάροντας, γράφω τραγούδι και μουσική" δήλωσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε στο Buongiorno για τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα, την ψυχοθεραπεία, τα παραπάνω κιλά και τον «έρωτα» του με κινητό παλιάς τεχνολογίας χωρίς ίντερνετ.

«Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν ένα χρόνο. Με έχει βοηθήσει στην υπομονή. Θα προσέχω καλύτερα με τον εαυτό μου που έχω πάρει κάποια κιλά. Μου αρέσει, αλλά κάθε καινούργια αλλαγή είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είχα συνηθίσει τον εαυτό μου σε αυτά τα κιλά. Παίρνω μεγαλύτερα παντελόνια» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Παλιότερα δεχόμουν φλερτ στα social media γιατί είχα κινητό με ίντερνετ. Στο σήμερά μου δεν έχω κινητό με ίντερνετ κι έχω με πλήκτρα κανονικά. Έχω μηδέν χρόνο στο ίντερνετ. Δεν έχω Instagram, Facebook, Viber. Την ώρα που περνούσα στο κινητό σκρολάροντας, γράφω τραγούδι και μουσική» συνέχισε ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Είμαι πολύ καλά, ήρεμος κι έχω βρει το λιμάνι μου. Είμαι σε σχέση κι αγαπώ πολύ αυτόν τον άνθρωπο που είμαστε μαζί και τον αγαπώ πολύ γιατί με αγαπά κι αυτός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» απάντησε για την προσωπική του ζωή.