Αναστασία Τσιλιμπίου: «Είναι μεγάλη ειρωνεία το ότι κάνω αυτή τη δουλειά και παράλληλα ντρέπομαι στη ζωή μου»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Στον δρόμο με μπερδεύουν με τη Δήμητρα Δουμένη και την Εύη Δαέλλη".

Την Αναστασία Τσιλιμπίου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης. Η ηθοποιός μίλησε για την εικόνα που βγάζει στα social media, αποκάλυψε τις συναδέλφους της με τις οποίες συχνά τη μπερδεύουν, ενώ αναφέρεται και στο cancel που γίνεται στο διαδίκτυο απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι υπέροχος άνθρωπος, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από αυτόν. Και η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν εξαιρετική. Στον δρόμο με μπερδεύουν με τη Δήμητρα Δουμένη, που έπαιζε στη «Λένη», και με την Εύη Δαέλλη, που έπαιζε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Στο «Νησί» ήμουν 14 χρονών», είπε αρχικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Δεν έδινα ποτέ δικαίωμα ότι θεωρώ τον εαυτό μου κάτι διαφορετικό. Ακόμα και τώρα είμαι πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος, πόσο μάλλον στο σχολείο. Είναι μεγάλη ειρωνεία το ότι κάνω αυτή τη δουλειά και παράλληλα ντρέπομαι στη ζωή μου. Το δουλεύω να κοινωνικοποιηθώ», παραδέχεται η ηθοποιός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Στο TikTok δεν ντρέπομαι, γιατί βγάζω τον εαυτό που δεν έχει φίλτρα. Εκεί νομίζω ότι βγάζω έναν άλλο εαυτό και αυτό είναι το ωραίο. Πολλές φορές βλέπεις τέλεια σώματα, τέλεια πρόσωπα, τέλειες ζωές. Όλοι τα ίδια περνάμε», δηλώνει αμέσως μετά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Cancel κάνει πλέον πανεύκολα ο καθένας για οποιοδήποτε πράγμα, ακόμα κι αν κάποιος πει μία λάθος λέξη. Όταν κάποιος σου κάνει ένα αρνητικό σχόλιο, πρέπει να καταλαβαίνεις ότι βλέπει κάτι που λείπει από τον ίδιο και χρειάζεται προσωπική δουλειά. Δεν το παραδέχεται», υπογραμμίζει κλείνοντας η Αναστασία Τσιλιμπίου στο Summer’s Cool.