Zappit

Αναστασία Γιάμαλη για τα σχόλια προς τη Ματούλα Ζαμάνη: «Κλασική περίπτωση σεξισμού και χονδροφοβίας»

"Η πατριαρχία και ο σεξισμός δεν κάνει χάρη σε καμιά μας".

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Αναστασία Γιάμαλη για τη Ματούλα Ζαμάνη και το πολυσυζητημένο περιστατικό με τη μπλούζα που έβγαλε στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων (18/9). Η δημοσιογράφος του MEGA εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno το πρωινό της Πέμπτης (3/10) και εξέφρασε την άποψή της για όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την τραγουδίστρια και στενή της φίλη.

«Όλα τα σώματα είναι αποδεκτά, ας αφήσουμε κάθε άνθρωπο να εκφράζεται όπως νομίζει. Εδώ έχουμε μία κλασική περίπτωση σεξισμού και χονδροφοβίας. Η Ματούλα Ζαμάνη στη σκηνή πέταξε τη μπλούζα της, όπως έχουν κάνει από τον Mick Jagger μέχρι τον Σάκη Ρουβά, από τη Miley Cyrus μέχρι τη Jeniffer Lopez… και δεν έγινε και τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Η πατριαρχία και ο σεξισμός δεν κάνει χάρη σε καμιά μας. Είτε είσαι δίμετρη, είτε έχεις παραπάνω κιλά, είτε λιγότερα, είτε είσαι «γλωσσού» σαν εμένα, είτε περισσότερο «ταπεινό χαμομηλάκι», όπως είναι άλλες γυναίκες της δημόσιας σφαίρας», υπογράμμισε η δημοσιογράφος του MEGA.

«Δεν μίλησα μαζί της, γιατί από προσωπική εμπειρία κατανοώ ότι γίνεται μεγάλο κάτι που δεν είναι», επισήμανε χαρακτηριστικά η Αναστασία Γιάμαλη.