Zappit

Άλλαξαν το τρέιλερ για το «Dancing» μετά την αναβολή της πρεμιέρας

Δείτε το νέο τρέιλερ του show που παίζει ήδη στον ΑΝΤ1 με... αλλαγμένη την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Αυτό είναι το τρέλερ που παίζει από χθες το απόγευμα στον ΑΝΤ1 και… οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι στο τέλος του, έχει γίνει μια… μικρή αλλαγή.
Αντί για 13 Μαρτίου που έγραφε αρχικά ως ημερομηνία πρεμιέρας…

…τώρα γράφει 20 Μαρτίου.

Η λίστα με τα ονόματα των star που θα χορέψουν στο show του ΑΝΤ1 φαίνεται πως απασχολεί ακόμα τους υπεύθυνους του καναλιού. Χθες το απόγευμα, ακούγαμε στο Star ότι ίσως να δούμε ανάμεσά τους και τον τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και… μας επιβεβαίωσε μεν ότι έχει πει «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1, ωστόσο από το κανάλι δεν τον έχουν ξανακαλέσει για να του πουν λεπτομέρειες.

Άρα, ακόμα και οι άνθρωποι που θεωρητικά έχουν μπει στη λίστα για το Dancing, πρακτικά έχουν ακόμα εκκρεμότητες με την παραγωγή.

Λίγο λοιπόν η λίστα που… δε λέει να κλείσει, λίγο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που μεσολαβεί και στερεί χρόνο προετοιμασίας για τους διαγωνιζόμενους και… ο ΑΝΤ1 αποφάσισε τελικά να αναβάλλει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing.

Αντί για τις 13 του μήνα, θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στις 20 Μαρτίου.

Και βέβαια, μετά από αυτή την εξέλιξη, μετατίθεται η πρεμιέρα και για το καθημερινό πρόγραμμα της Ευγενίας Μανωλίδου »Dancing with the stars, daily», το οποίο θα το δούμε στις οθόνες μας στις 21 του μηνός.