Zappit

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Αν μπορούσα να μεταφέρω στους τηλεθεατές τι έγινε στο τετράλεπτο αυτό, αν δεν ήταν ζωντανή η εκπομπή θα σταματούσαμε»

"Κλαίει το συνεργείο, κλαίω εγώ, κλαίτε εσείς..."

Η σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες το απόγευμα της Παρασκευής, στην εκπομπή Στούντιο 4. Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ξετύλιξε το νήμα της μεγάλης καλλιτεχνικής της πορείας και εξομολογήθηκε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, σε μια απολαυστική συζήτηση.

Μια έντονα φορτισμένη στιγμή ήταν μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο, όπου τα μάτια όλων ήταν δακρυσμένα. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ιδιαίτερα συγκινημένη, είπε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το βίντεο που ετοιμάσατε. Πραγματικά, είχα πολύ καιρό να συγκινηθώ, παρότι είμαι ψύχραιμη όταν βλέπω τη ζωή μου γρήγορα -γιατί αυτό είναι μια συμπυκνωμένη ζωή που δείξατε και καμιά φορά λέω «συμπυκνωμένη μου ζωή με τι να σε αραιώσω». Με τη μουσική την αραιώνω και με τις ψυχές σας. Γιατί αν μπορούσα να μεταφέρω στους τηλεθεατές για το τι έγινε στο τετράλεπτο αυτό, νομίζω αν δεν ήταν ζωντανή η εκπομπή θα σταματούσαμε να κάνουμε λίγο τα μάτια μας. Κλαίει το συνεργείο, κλαίω εγώ, κλαίτε εσείς…».

«Για μένα είναι πολύ συγκινητικό το ότι μέσα από τις εικόνες αυτές που δείξατε διεισδύει η ψυχή μου», πρόσθεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.