Αλίκη Βουγιουκλάκη – Ο έρωτας του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με άλλη πρωταγωνίστρια: «Εκεί ξεκίνησε η πρώτη ζήλια»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Εκεί η Αλίκη είχε υποπτευθεί ότι ο Παπαμιχαήλ ήταν ερωτευμένος με τη Χούλια Κότσιγιτ, την εθνική σταρ τότε της Τουρκίας"

Νέες άγνωστες πτυχές του θυελλώδους έρωτα ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως λίγο πριν ξεκινήσει το ειδύλλιο μεταξύ τους, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καταλάβει πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ερωτευμένος με την Τουρκάλα πρωταγωνίστρια, Χούλια Κότσιγιτ.

«Τα Χτυποκάρδια έγιναν σε δύο version σε ελληνική και τουρκική. Πήγαν στην Τουρκία κι έπαιξαν με Τούρκο πρωταγωνιστή και τα γυρίσματα γίνονταν ταυτόχρονα. Γινόταν η ίδια σκηνή πότε με τους Έλληνες και πότε με τους Τούρκους. Εκεί η Αλίκη είχε υποπτευθεί ότι ο Παπαμιχαήλ ήταν ερωτευμένος με τη Χούλια Κότσιγιτ, την εθνική σταρ τότε της Τουρκίας. Εκεί ξεκίνησε η πρώτη ζήλια. Ο Παπαμιχαήλ είχε σχέση μαζί της για ένα μικρό διάστημα και η Αλίκη είχε γίνει έξαλλη. Δεν είχα σχέση ακόμα με την Αλίκη, αλλά όταν το είδε αυτό άρχισε να την τρώει κάτι. Στην επόμενη ταινία του είπε ότι είμαστε μαζί» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης.