Zappit

Αλέξανδρος Τζόρβας – Ο επιστάτης της στη Φάρμα για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Μου έλεγαν ότι ήταν λάθος»

"Έπρεπε να γίνει και μετά από 8 χρόνια πρέπει να σου πω ότι ήταν η πιο σοφή μου επιλογή μέχρι στιγμής" εξομολογείται ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Τζόρβας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Breakfast@Star» και στην Κωνσταντίνα Γκρόσι, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνάντηση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη συμμετοχή του στη «Φάρμα», την απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τη γεωργία και την παραγωγή ελαιολάδου.

«Είναι για εμένα τελείως καινούριο πεδίο. Ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τη γεωργία και τον πρωτογενή τομέα. Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι ο επιστάτης στη Φάρμα, δηλαδή αναθέτω δουλειές στα παιδιά ώστε να μπορούν να τις διεκπεραιώνουν και τους βάζω αποστολές» δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Πως είπε το «ναι»; Είχαμε μία επίσκεψη μέσα στο καλοκαίρι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος είναι ένας φανταστικός τύπος κι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Με επισκέφτηκε ταχύτατα στα κτήματά μου μαζί με κάποιους ανθρώπους της παραγωγής. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι εγκεφαλικός άνθρωπος κι αν νιώσω ωραία χημεία με ανθρώπους, θα συνεργαστώ. Δεν τους απάντησα αμέσως, αλλά ήξερα ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε ένα τελείως καινούριο πεδίο. Κι οι δύο προερχόμαστε από οικογένειες που προσπαθούσαν και μοχθούσαν. Νομίζω ότι δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου η δημοσιότητα. Κι εγώ το ζω από πολύ μικρή ηλικία κι ούτε εμένα με επηρέασε. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που δεν έχει επάνω του ίχνος έπαρσης, αρχίζεις και μιλάς την ίδια γλώσσα».

«Έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο κι οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι ήταν πολύ λάθος. Έπρεπε να γίνει και μετά από 8 χρόνια πρέπει να σου πω ότι ήταν η πιο σοφή μου επιλογή μέχρι στιγμής. Είμαι αγρότης και το λέω περήφανα, δεν το λέω με ντροπή. Τα παιδιά μου στο σχολείο λένε με περηφάνεια ότι είμαι αγρότης όχι ποδοσφαιριστής. Έχω τρομακτικό πάθος με τους αμπελώνες μου» κατέληξε ο Αλέξανδρος Τζόρβας μιλώντας και για τα προϊόντα που παράγει.